Over
Sanne

Hoi, ik ben Sanne! 27 jaar oud. Werkzaam bij Nederlands tofste cyber security bedrijf als 'security expert' (what's in a name). Bij andere media kun je de titel 'ethical hacker' of 'IT specialist' ook wel eens tegen komen.

In het weekend en 's avonds houd ik me bezig met (bijna) alles tech. Zo is mijn huis al vrij smart (handig om de schoonmaakster in de gaten te houden), bouw ik complexe webapplicaties voor mijn eigen bedrijf en stort ik me bijvoorbeeld op Project Euler wanneer ik niets te doen heb Happy.

Daarnaast heb ik ook nog humane hobby's, overigens. Zo hoop ik binnenkort alle (vegetarische) restaurants in Utrecht een keer geprobeerd te hebben, dus voor uitgebreide reviews moet je bij mij zijn . Ook breng ik het voorjaar - bij voorkeur voornamelijk - door op festivals en terrasje aan de gracht.

Één van mijn doelen van 2019 is om nóg meer mensen kennis te laten maken met hacken en meer bewust te laten maken over de gevaren op het internet. Om dat te bereiken geef ik regelmatig hackdemo's, gastlessen aan basisscholen en middelbaar onderwijs en leg ik met alle liefde het belang van goede cyber security uit in de media. Kortom: genoeg te doen! Tijd-donaties zijn welkom Wink.